The best Side of گیاه زعفران

يستعمل الزعفران في ميدان الطب لمعالجة لألام البطن كما يستعمل كذلك في تلوين المواد.

تاثیر زعفران در درمان سریع افسردگی و استرس شدید ۲ دیدگاه ادامه مطلب »

ومن أبرز الفوائد الأخرى التي من الممكن أن يتضمنها الزعفران الآتي:

رادیکال‌‎های آزاد به فولیکول‌های مو آسیب می‌رسانند، با آنتی اکسیدان‌ها از رفع می‌شوند. سلنیوم و ویتامین ث جزو آنتی اکسیدان‌های طبیعی هستند که مانع از آسیب دیدن سلول‌های سالم در برابر رادیکال‌های آزاد در سطح پوست خواهند شد.

وقد أثبتت التحاليل الكيميائية أن الزعفران يحتوي على مادة تسمى (لروسين (طعمها حلو وهذه المادة مقوية للأعصاب ومنشطة ومنبهة وتساعد على إدرار الطمث عن المرأة. يقول ابن سينا في كتابه القانون في الطب عن الزعفران:

النسب المئوية هي نسب مقدرة بالتقريب باستخدام التوصيات الأمريكية لنظام الغذاء للفرد البالغ.

فارسی این گیاه شنگ است، در شیراز و اصفهان به شنگ آلاله و در خراسان ریش بز خالدار خطاب می ‌کنند. به این گیاه قندرون، سنسفیل، تسلسفیل، اسپلنج و اسفلنج هم می‌ گویند.

در عربی نوع چمنی این گیاه که برگ های آن باریک ‌تر از شنگ می ‌باشد، لحبه النبس و زنب الخیل است. ولی در عراق و شامات به آن اذناب الخیل می‌ گویند.

به طوری که آنتی اکسیدان‌های قوی زعفران نظیر کروسین باعث می‌شوند که سلول‌های سالم و جوان، جایگزین سلول‌های مرده شوند. به همین ترتیب می‌توان گفت که زعفران یکی از قوی‌ترین دشمن‌های تیرگی پوست است.

یکی از خواص زعفران، توانایی بهبود عملکرد cafemed حافظه است. مطالعات نشان داده است که مصرف زعفران می‌تواند بهبودی قابل توجهی در حافظه کوتاه مدت و بلند مدت ایجاد کند. این اثر به دلیل ترکیبات فعال موجود در زعفران از جمله کروسین، سافرانال و پیکوکروسین است که به عنوان آنتی‌اکسیدان‌ها و ضد التهاب‌ها شناخته می‌شوند.

از گیاه قطع شده شنگ، ماده ای ارزشمند ترشح می شود که به نام قندرون معروف می باشد، در قدیم از این ماده مانند آدامس استفاده می کردند و برای آن اثرات درمانی مفید، مثل مقوی کبد و قلب، ضد احتقان خون و اشتها آور قائل بودند.

استفاده از زعفران در این غذاها، علاوه بر افزایش طعم و رنگ آن‌ها، برای بدن نیز مفید است و می‌تواند به بهبود سلامتی کمک کند.

لونها أصفر مضيئ يميل إلى اللون البرتقالي ويستخدم لتلوين المأكولات

أعضاء الغذاء: هو مغثّ يسقط الشهوة بمضادته الحموضة التي في المعدة وبها الشهوة ولكنه يقوي المعدة والكبد لما فيه من الحرارة والدبغ والقبض وقال قوم: إن الزعفران جيد للطحال.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *